Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dråpslaget kommer

 

när dråpslaget kommer är du väl förberedd
(tror du)
ändå hukar du under den nakna himlen
med armarna hårt korsade
omkring ångestdjuret som äter dina inälvor

ingen kommer att rädda dig
undan järnhjulen som ska mala ner dig
till grus

du väntar




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-15 14:44



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Skrämmande, välskriven sanning.
Calle
2010-03-16

  kärleks ängel
kraftfull!
2010-03-16

  Johan Bergstjärna VIP
Huva... aj aj aj!
2010-03-15

  Elaine.S VIP
Oj, det här kändes att läsa för jag kan läsa in mig själv , jag kan se mig själv, det känns!!
2010-03-15

  aol
ruggig väntarmed darrande hand, bra skriftat
2010-03-15

  Bengt VIP
hemskt obehaglig... och mycket bra! :-)
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger