Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag som trodde

att mina prövningar varit stora

som alla frestelser
har varit för stora
för mitt lättsinne

jag inser att
prövningarna
inte är värre

än en taktlös
dans
på rosor




Fri vers av Bengt VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-15 14:45



Bookmark and Share


  vera gade VIP
sista versen ger en associationsrik och rolig avslutning
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP