Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Tomhet
Ensamhet och längtan
Vi som kämpade
tillsammans
Du som fick mig att skratta
Hejdlöst
Du stöter bort mig
Långsamt
Jag känner dig inte
Du vill inte att
jag lär känna dig
En gång var allt så enkelt
Vem klippte våra band?
Vem ska fylla tomrummet
efter dig?
Fråga efter mig
Någon gång...




Fri vers av Amorina
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-15 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina