Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande vit hud



Skimrande vit hud

Tatuering som klättrar på din kropp

Jag ville vara den

Tatueringen

Den som klättrar

Så långt den kunde

Ser fler

Vill vara dom alla



Du är vacker

En smäcker kropp

En stjärt som är det häftigaste jag sett

Men det är inte det som betar, mest

Det är inte det som frestar, så enormt

Det är inte din kropp som är de mest lockande

Det är ditt sätt att tilltala mej

Det tilltalar mej

Ditt sätt att svara mej

Ditt sätt, att vara….

Jag njuter som en prins

Av din bekantskap….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-16 00:19



Bookmark and Share


  aol
gillas bra skriftat
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO