Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, ingen kärleksdikt!




Hålla samman

 

världen består i sin attraktionskraft
vi lever på randen av en passion

men som alla förälskelser kommer den att svalna
all världen att skingras och

there will never be another you




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-16 10:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Omtumlande och katastrofal i sin koncisa pregnans!
Stämmer verkligen till eftertanke.
2010-03-16

  Carola Zettergren
Så sant, snyggt förmedlat!!
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger