Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hembakat (eftersmak)

 

 

Flätade in socker och kardemumma

i det motsträviga

la längderna envist på tvären

gräddade väl

skar lagom bitar

serverade med ett

leende

sen drack vi kaffe

bytte tankar och recept

nästan som om

ingenting

hade hänt

 

Nästa gång lovar du bjuda

på Kubbar

med äkta

bittermandel

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-16 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter