Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2010......


Ett handslag från dårhuset....

I ett tempel
av plast
där mammon tillbeds

där möter jag dig
en skugga
från förr

en näve
sträcks fram

ett handslag från dårhuset
och
en undrande blick
en förväntan
om redogörelse

en inblick
i mitt liv

vad gör du nuförtiden ?

jag säger till dig
att jag väntar

väntar
på att isen i viken
ska bryta upp
så att jag kan ta båten igen
och
fortsätta resan.......







Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-16 21:01



Bookmark and Share


  Gawain
Helskön stil. Gillar det krassa, lite distanserade oset av förakt som pyr mellan raderna. Flykten hägrar,,
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP