Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en händelse från mitt liv för länge sen men finns och kan plåga mig än i dag


Sträcker ut min hand

du sträcker ut din hand
en falsk hand
du får i din hand
du känner olust
men du skakar bort kännslan
handen ger sken av ärlighet
av kärlekoch tillit

handen tar för sig
suger musten ur dig
tappar lusten till allt
du känner tomhet
du tappar glädjen till livet
du vill fly ur det grepp
handen har om dig
men du sitter i ett hjärngrepp
du gråter av smärta
du skriker av smärta
men ingen hör eller ser....

du sträcker ut din hand
ber om att få gå
be om att få tillbaka ditt liv
ingen tar din hand
du rammlar i hop
rammlar i hop av trötthet
vrider dig av smärta
allt blir svart

vaknar det är mörkt
det är tomt
reser dig sakta upp
ingen finns där
eller.....
vågar inte tända lampan
går bort till dörren öppnar tar mig ut
ringer på närmsta dörr
den öppnas du rammlar i hop
vaknar allt är vitt
du undrar är jag i himmelen
en smekning på din kind
en röst som säger
-älskade vän
öppnar mina ögon
ser mina föräldrar dom gråter
kan inte röra mig
kan inte prata
-tyst
säger dom
-inte prata nu bara sov vi är kvar
när du vaknar
sov älskade barn

ta inte för givet
att den du litar på är den du tro
tro inte gott om alla
lita på din inre kännsla
det kan gälla liv eller död

att nästan vara död
så nära att dö
och värst av allt
jag litade på denna person till 200%
kan idag vara svårt att lita på någon
men den som har min tillit
har den till 220%




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-16 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna