Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Garanterad nirvana

.

Stressen river sönder
allt i sin väg
- inifrån och ut,
samt världen runt om dig

Det blir till ett stort virvel
utan sikt
- som fotspår
av en orkan
- på alla plan
du bryts ner,
blir till ruiner
och orkar knappt andas

det enda du hör
är ljudet
av klockan
som i snabb takt
springer ifrån dig

Men i ett sista försök
att greppa något litet halmstrå
för att lyckas kväva stressen
letar du febrilt
efter lösning,
efter piller
dessa piller du inbillat dig är små, söta och rosa

piller
- med recept
på yoga,
- med recept
på garanterad
nirvana




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-16 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna