Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havets viskning

havet viskar till mig,ber mig att stanna upp, ber mig att lyssna till vinden, sanden yr vid mina fötter och leker med mina tår, vinden viskar mitt namn och mitt sinne är till ro.. solnedgången har tagit till start och snart öppnar portarna till mörkret men ändå känner man trygghet..jag kliver i det salta varma vattnet och känner hur vågorna griper till om mina ben, jag tar ett djupt andertag, och tänker nu är jag äntligen fri...




Fri vers av sweetLeah
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-16 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah