Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De hyllas även av makthavarna



De döda
De hyllas även av makthavarna
För de slår inte så lätt tillbaks…
Så blev också: George Washinton
General of the Armies of the United States 1976
Nästan 200 år efter sin död

De kan säga si eller så
För de kan inte försvara sej
Och de är inga jobbiga ifrågasättande
Kombattanter

Därför hyllas de döda
Långt efter sin död
Av makthavarna




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2010-03-16 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO