Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nåt en gammal dam sa....och fick mig skratta


Ett gott skratt

Ett gott skratt
förlänger inte

bara

livet

utan

även

käften




Fri vers av Maiah VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-16 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP