Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor av en krossad människa

Försöker limma ihop

skärvor;



av en krossad människa



fast skärvorna;



krossats till bitar


tål de ett fall till?



utan vadderad landning



limma ihop en människa

av grus;



kommer ta tid



tid har jag;



att ge till dig



att lägga ett pussel

av en människa;



Tillsammans




Fri vers (Fri form) av MrBadGuy
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-16 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBadGuy
MrBadGuy