Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig liten pojke

Liten pojke
Gråter utan anledning
Vill han tro
Fast han vet innerst inne
Att han är rädd

Ensam i massan
Han är rädd för döden
Han är rädd för livet
Saknar någonting
Ingen vet vad det är

Var det en klapp (?)
Eller en kram (?)
Kanske en god vän
Vad vet jag (?)
Oälskad

Solen sken ändå
Livet gick vidare
För pojken med sorg i hjärtat
Uppgiven och hopplös
Den olyckliga pojken

Är en obotlig optimist.




Fri vers (Fri form) av MrBadGuy
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-23 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBadGuy
MrBadGuy