Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cherie

oooh oh cherie
vänta ett tag
mens jag tänker
nu när det var
så bra.. bara såå bra

ooh oh min älskade
var du nu är
jag ler när jag tänker
på dig och
dina ögon så varma

ooj oj mitt hjärta..
jag lever såå farligt
vad ska jag göra
je voudrais morir

dans tes bras
mais mais le ciel
är så triste så triste
och det är ingen bra
dag att dö

min älskling
stanna kvar
bredvid mig..
slicka mina sår
rör vid mitt hår

ta min kropp
encore et encore
släck min själ
håll din hand för mina ögon
min mun..

je t'aime vet du..
jag gör allt du vill
allt du vill för du
äger min själ
tar min kropp

släcker min törst..




Fri vers av frantic
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-17 03:25



Bookmark and Share


  Miss Mod
Precis så, kan det kännas.
2010-03-21

    papillon
Oooh oh cherie - för denna text smälter jag som en snögubbe i regn! Den för mig femtio år tillbaka i tiden, jag hör Piaf och ett musettedragspel och jag är arton och det regnar i mitt hjärta - ja jävlar vilken text - stora applåden, encore et encore......
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic