Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsfränder

Jag vet att det aldrig
blir du och jag
i denna verklighet
Det skär i mitt bröst
när jag tänker på det
Men kanske det finns
ett andra liv
Där du och jag möts
Du fångar min blick
Jag fångar din
Vi ler
Igenkännandets
leende





Fri vers av Amorina
Läst 163 gånger
Publicerad 2010-03-17 07:42



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint för möten och för vad som kan bli i dem !!
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina