Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För din skull

Jag ska fortsätta
Jag lovar
Jag ska försöka
Jag ska "Keep on walking"
Så gott det går

Jag ska tvätta håret idag
Duscha i varmt vatten
Smörja in min längtande kropp
med väldoftande rosor
Sminka mig som vanligt
Klä mig i en vacker klänning
Le mot mig själv i spegeln
Smeka min själ med musik

Äta ordentligt
kanske lax?
Ge mig ut i ljuset
Gå steg för steg
Trots tunga, trötta ben

Jag lovar
Jag gör det
Jag gör det igen
För din skull
Jag älskar dig!




Fri vers av Amorina
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina