Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framgångsmyten




Brister

brister

naglar näten

och faller främling

genom mörkerblöta

 

du ropar

om lyckans megafoner

men dessa kyssar kräks

på min tveksamhet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-17 12:40



Bookmark and Share


  walborg
Får många tankar här om alla missuppfattningar om vad lycka verkar vara nuförtiden.
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö