Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om rötter

 

granitens rötter
malmens rötter
mossans rötter
tallens rötter

svartgölöga blänker
under åsen

torpgrund
videts rötter
granens rötter
kolbotten

och mina rötter
djupt i blodet
trevande sitt fäste
i morän och snö




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-17 15:53



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Åh, de är såå viktiga! Vi ska veta var vi kommer ifrån och ibland ska vi omplanteras!
2010-03-17

  aol
allt liv kräver rtter i någon for, bra skrivet
2010-03-17

  Carola Zettergren
Rötter andas, de behöver både luft och fäste, för livet!
2010-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Rötter är viktiga.
Antipatrioter har svårt att förstå det där.
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger