Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röst från en ”brölande skånedåre”



En röst från en ”brölande skånedåre”

”Alla vet vad vi står för” bräker dom

som… ett slags 2 benta fårskallar


”Alla vet”…

Ja fy fan, vi vet nog


Och KD ledamoten fick sina däck sönderskurna

Av dessa jävla bräkande fårskallar

En kärring säger

”i andra länder skjuter de på varann om de är osams”

”De gör vi inte här”

Som om, de skulle bli så hoss oss om de kom

Några flyktingbarn

Spelar de idioter för att behålla sitt ”dyra höginkomstsamhälle”

Eller är de så förbaskat egotrippade

Det är frågan



Skulle vart kul med en tvångssammanslagning med Vellinge

Och Malmö---




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-18 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO