Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största friheten?

Kanske är
den största friheten
av dem alla
friheten att få
uttrycka
mina egna ord




Fri vers av Amorina
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-18 07:42



Bookmark and Share


  Carsten
Helt sant. Mycket bra. Jag tar verkligen detta till mig!
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina