Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorade ord

En gång förlorade jag mina ord
Jag hade inga ord längre
Jag var mycket sjuk

Det var en mardröm
En mardröm som
var verklighet

Stavelse för stavelse
Små, små lappar med
små, små ord

Långsamt
hittade jag dem igen
Ord för ord

Ibland en hel mening
Ibland "bara" ett enda
Ord

Sedan dess vet jag,
att utan ord
är inte jag levande

Jag har mitt värde
som människa ändå

Men det är orden
som gör just mig
levande




Fri vers av Amorina
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-18 07:47



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Och ibland har man orden men orkar inte ens att uttala dem . . .
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina