Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munnens läppar

Munnens läppar sluter sig i ett försök att tala högre

stramt om kärlek...

I ett försök är munnens läppar små strama rännilar av nåd

förhärskande...

Ord virvlar som dammkorn längs vägen
Hade gått här förr...

fast i väntan...

Försöker med Ordets kraft
Slår an med dubbel styrka
Den opublicerade Anden ropar ur fragmenten!

Vill in och vill ut...




Fri vers av Andreas Collin
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-18 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Collin
Andreas Collin