Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reunion



För ett ögonblick

kort förlorad



För en stund

snabbt återfunnen



Vila min älskade
vila ut här hos mig!




Fri vers av Andreas Collin
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-07 14:37



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fin att läsa. =)
2010-05-07

  firefire
fint...
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Collin
Andreas Collin