Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smalare metod


Visst letar jag fortfarande
och min näring
kan tidvis kännas tunn

Lite som välling till frukost?

Men jag lägger faktiskt ingen större VIKT vid det längre


Fast förr var det andra bullar -
eviga gatlopp
under månens skira skära;
nattliga räder
för en slags grävling
på känsligt uppdrag

Och villigt erövrade byten. Såklart.

Ja drypande feta frukostar intill gryningstimma!


Men nu har jag har bytt ut det
mot en smalare
metod

Så hjärtligt välkommen
du med
till den Andres bord!







Fri vers av Andreas Collin
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-16 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Collin
Andreas Collin