Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fitness


Sagt och gjort;
ett slag i rätt riktning

Kuvad längtan
står på spel
eller mycket högre insatser
för den trötte

Sagt under tystnad;
en melodi
från ytans
tragik

Under bältet




Fri vers av Andreas Collin
Läst 300 gånger
Publicerad 2010-06-22 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Collin
Andreas Collin