Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grovjobb


Laddar om

Är redo

Drar djupt in

Syre
rusar
runt
och manar fram bilden
av fastgjutet
järngods
som släpper
för kraft
från våldsam
bilmaskin

Laddar om
och tar spjärn

Stöter till
upp och ut
och igen

Med hammarslag och kraft







Fri vers av Andreas Collin
Läst 272 gånger
Publicerad 2010-06-21 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Collin
Andreas Collin