Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To my wife. I Love You!


Okomplicerat


Så kom kärlek farande
med vindens fart;
jag släppte taget
och hann inte
ta skydd

Så kom vi varandra nära
utan att spilla tid

Varandra
du och jag

Enkelt
och utantill





Fri vers av Andreas Collin
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-10 13:36



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackert. =)
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Collin
Andreas Collin