Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliga band


Stramt handtag
runt min hals
slingrandes
med långa fula fingrar

Nerför
axlar
skulderblad
ryggen och
svanken
som i en berg-och-dalbana

Vidare mot lår
över knäväck
vader
och fotleder

Tills de små tårna bjuds upp
i skuggdans









Fri vers av Andreas Collin
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-26 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Collin
Andreas Collin