Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har stake den där bruden!

Ja, hon är faktiskt riktigt tuff
I alla fall på den vita duken
Och som det ser ut så klarar hon av mer än en liten knuff
Ja, så hon är ingen som man gärna ska bråka med, med andra ord
Och om du nu gör det så brottare hon bara ner dig hur lätt som helst så att du hamnar på rygg med en jäkla duns
på närmaste bord
Aj, det där gjorde ju ont ju, säger du!

Ja, hon har stake den där bruden
Tar inte skit ifrån någon
Låter inte någon Man få sätta sig på henne
Inte ens Brad Pitt
Ja, jag kan förstå att han lider emellanåt
Men så har hon också svart bälte i karate…..?
Angelina Jolie!

Ken Cassel
18/3-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-18 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel