Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll upp till brädden

 

fyll min bägare
käraste
med den livgivande drycken

fyll den till brädden med gyllene
låt den gnistra mot ljuset
i motljuset
som umbra och bärnsten

drick mig till
käraste
låt mig känna livet i omlopp
jag drömmer om hur det uppfyller mig
gör mitt huvud klart
och ger kraft åt mina domnade ben

fyll mig till brädden
ge mig lust
käraste

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-18 23:13



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Vackert och gnistrande varmt, tjusigt!!!!
2010-03-19

  Johan Bergstjärna VIP
Amen och underbart!
Ja... jag tror att man måste be om kärlek många gånger, tala om vad man önskar, vill och behöver.
Härligt skaldat, tack.
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger