Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla gör vi vårt bästa


Vi borde göra

det vi är bäst på.

Hundar skäller gärna

fåglar kvittrar vant

katter spinner obehindrat.

Men vad är min uppgift

i tillvaron.

Vill hitta flickan

som lekte

och fantiserade.







Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-18 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans