Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fotbollsdomare från söder



En fotbollsdomare från söder
Skulle döma en match mellan italienare
Och engelsmän


Han kunde ingen engelska
Eller italienska

Men mot en spelare som gick mot honom
Med arg blick
Spände han ögonen tillbaks och sa

”Tessidiki”
De var hans variant på
”take it easy”

Men, det funkade
”Kopparn Sjöberg” använde mest kroppsspråk…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-19 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO