Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stäng in




En ”bitr religionsminister”
I ett arabland
Tycker att, "en sjuksköterska kan visa en del av ansiktet
För sina patienter"

Men leendet behöver inte patienten se
Den ska hon spara ”till sin man”

Så går de runt i sina ”burkor”
Som stora krukor på ben
Eller som jättepingviner




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger
Publicerad 2010-03-19 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO