Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan respekt


Får var glad

om min syster

kan tänka sig

att prata en stund

medan hon motionerar

men hur roligt

är det.

Vart är vi på väg?




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-19 13:09



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Bra fråga!
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans