Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenlös

 

graven är bottenlös
omättlig
sväljer den allt du haft kärt
till mull förvandlar den
kött du smekt
och med tystnad svarar den
på dina frågor

du tror att du lever?
se dig omkring
i en underlig värld 
du är ensam och främling
sångerna säger dig ingenting
man ler
bakom din rygg

du hör inte längre dit

var har du din värdighet
vem talar du med
vem vill ha dig
sådan du blivit nu?
glömskan är bottenlös
slutlig
och trösterik 






Fri vers av Måna N. Berger
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-19 22:43



Bookmark and Share


    Tea Alex
Träffande!
2010-03-20

  Elaine.S VIP
"till mull förvandlar den
kött du smekt"

Vilka kontraster de här raderna väcker, de är ju så sanna...och brutalvackra.
2010-03-20

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2010-03-20

  walborg
En visdom att kunna släppa taget om livet själv och acceptera döden när den kommer.
2010-03-19

  Johan Bergstjärna VIP
Döden döden döden... aaahhhh!
2010-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Alienationen slår igenom på alla plan.
För den som vägrar anpassa sig.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger