Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill börja om

Snälla,
kan någon säga
var jag kan köpa
mig biljett?

Jag älskade att leva,
känna kärlek,
andas dofter
och finnas till

Snälla,
var finns kassan
där jag kan betala?

Min biljett
till ett liv till




Fri vers av Amorina
Läst 524 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-20 06:49



Bookmark and Share


    annasofia.
Så vackert, jag blir mållös!
Applåd till dig!
2010-09-05

  aol
var köper man den,
en så bra skrift,
så den grep tag i mitt inre, bokmärke så klart vännen,
2010-08-22

    ej medlem längre
mycket bra skrivet... hänger sig kvar...
2010-04-04

  Anita Hanssen
Kul vid första genomläsandet, men vemodigt tänkvärt därefter.
2010-03-28

  Smuurfenn
Känner igen mig i din dikt,
mycket bra.

Själv letar man nog efter den kassan,
även om jag bara är 13 år.


Direkt jag hittar den kassan ska jag ta livet av mej,

''hellre dö levande,än leva död''
2010-03-21

    ej medlem längre
jag fick rådet att inte börja en ny resa med gammalt bagage, men nu äntligen glider jag ut från perrongen ...

dina ord väcker tankar
2010-03-21

  Tenshinhan
Extemt personlig dikt, vi tackar för att du delar med dig.
2010-03-21

  Anna*
Om du hittar ett ställe där det går att köpa kan du väl höra av dig =o) Skämt åsido. Som jag ser det har vi bara detta liv så det är lika bra att använda oss av erfarenheterna vi fått av det som inte var bra och göra något riktigt bra av det som ligger framför. Kanske hjälpa andra att inte hamna där jag var eller hjälpa andra ur det som jag tidigare satt fast i. Men först och främst se till mitt eget hus så att mina barn och jag får ett gott liv framöver. Få en nystart så att säga...
2010-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Som jag ser det är det primära att man har biljetten till himlen iordning.
Men även jag kan känna att jag skulle vilja börja om...
2010-03-20

  Ishtar
Det är just det. Var f-n köper man en sådan biljett? Godis för en medsyster!
2010-03-20

  MikotoMinagi
Det är svårt att finna biljetten till nästa liv.
Men jag tycker att du förtjänar ett!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina