Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odemokratins beteenden



Eleverna på Brännkyrka gymnasium
I Uppsala

Är mer odemokratiska
Än de både har rätt till
Och borde kunna stå ut med själva…

Och de anklagar ”som ofta numer”
Vissa partier för att vara odemokratiska
Med att driva ut som och skapa tumult kring
Dess besök

Snacka om idioter och dubbelmoral
”dubbeldemo(n)krati”
ÄN värre…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-20 19:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant.
Dummokratin.
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO