Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårskriket

 

en frisk vind blåste genom mitt hjärta idag
när jag kom hem hatade jag dammet i trappan
vedspisens bukstinna värme
fönsterrutornas hinnor av vintersmuts

det är dags att vädra korsdrag nu
jag vill ut i skogen
och skrika mitt vårskrik!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-20 20:25



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Kunde Ronja så kan väl du! Sätt igång bara - jag går ut och lyssnar efter ekotototototot.... Aaaoooo - nä, det där var visst en varg, men de kanske också har vårskrik. ;-)
2010-03-21

  Johan Bergstjärna VIP
Det skulle jag vilja höra, ska vi skrika tillsammans!?
2010-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Våren är en frihetsfackla.
2010-03-20

  Carola Zettergren
Ge dig iväg bara, ut i skogen, vårskrik med allt du har, vädra lungorna är också bra!:)
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger