Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna i ditt öga

Jag önskar,
jag kunde
stryka tårar bort
från ditt öga,
läka sorger som du bär
och besvikelser som tär

Jag önskar,
jag kunde
hålla om dig
i nattens kyla

Ge dig värme
när livet är så kallt

Jag önskar,
jag kunde
ge dig en näsduk
för all gråten som du bär

Jag önskar,
jag var dig nära
för att sträcka ut
min hand till dig

Stryka din kind

Le mot dig

Se in i ditt ögas
svartaste mörker
och med mitt leende
som en stjärna
få lysa upp
i mörkret där

Jag önskar,
jag kunde vara
ditt ljus i mörkret

Ett ljus, en stjärna, en solstråle
som lyste för dig
på den mörka vägen
du vandrar just nu

Jag önskar,
jag kunde vara
en stjärna i ditt ögas mörker




Fri vers av Amorina
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-20 22:32



Bookmark and Share


    snöö
En vacker önskan, fint nerskriven i diktens form.
2010-03-21

  Larz Gustafsson VIP
En mycket vacker och vackert formulerad önskan.
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina