Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonstration

I fackelskenet var du
var jag
Vi höjde våra fanor
våra röster
i tron om en bättre värld
vi skulle
ner med patriarkatet
krossa kapitalismen
avväpna staten
slå ner dem
från höga hästar
överlämna dem till sitt öde
hos folket
vi förlorade oss själva
i tågandet
vi drunknade
i ropen
från unga rebeller
vi tystades
överröstades
av förtryck
våra åsikter dog
trampades ner av kravallerna
I förödelsen var du
var jag
bland utbrända facklor
sönderslitna fanor
raserade drömmar
och utslagna tonårsrebeller.




Fri vers av Amandaaa
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-26 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa