Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jublande fågelröster

Jag hör fåglarna
genom mitt fönster

Det kvittrar,
det sjunger
där utanför

Det är,
som att de aldrig
sjungit förr

Vi mänskor är
så glada nu
när våren är på väg

Jag hör,
genom mitt fönster
fåglarnas röster

De känner
det som vi

Det är en jublande
fågelkör utanför
mitt fönster





Fri vers av Amorina
Läst 158 gånger
Publicerad 2010-03-21 09:40



Bookmark and Share


  Quasimodo
En härlig sång och ton kommer ur den här !!
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina