Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En märklig allergi

Egentligen är det du
som är allergisk

Det är ju du
som har vårallergi

Men jag har också
blivit allergisk nu

Mot dig

En märklig allergi

Jag klarar inte längre
vara nära dig

Det stryper åt i strupen
Jag kan inte andas

Det är som att det
kväver mig

Din doft ger mig ångest
Jag känner mig rädd
Illamående

Det är en märklig allergi
Min allergi mot dig




Fri vers av Amorina
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-21 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina