Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solar du mycket



Solar du mycket
Sa han och tittade djupt
Mellan hennes fullmogna bröst
Som hon så generöst delade med sej av
Samtidigt som han lekte med sin fingrar…

VA tycker du jag är rynkig
Frågade hon direkt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-21 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO