Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bot för spruckna själar

Jag satte just in min kräm
för spruckna hälar
i badrumsskåpet

Plötsligt slog det mig

Så bra det skulle vara

Om det fanns en kräm

För spruckna själar





Fri vers av Amorina
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-21 11:11



Bookmark and Share


  frostblomma
Ja, det skulle verkligen vara bra!
2010-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Då skulle köerna till apoteken vara kilometerlånga.
Men det heter i Bibeln att Jesu namn är en utgjuten salva.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina