Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ergometercykel


På gymmet 3.

Ingen Fåglum men ändå
allmänträning här som få
får du på cykeln ganska snart
om du cyklar med god fart!




Fri vers av limerick
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-21 12:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilka härliga gymdikter du skriver!
manad man bliver!!!
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick