Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyvärr åter bristyrke

En friställd major i Armenien

startade vapenbutik men se'n

när Ryssland blev hotfullt

blev han försvarsmaktskonsult

och började se'n i arme'n igen!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-29 15:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
När en sysslar med att skriva, får pennföraren fantasins murar käckt riva, ungefär som i roman hittat på, som påståenden kan få stå, för hur att känna mer än blott i bakvatten driva...
2021-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Ryssland har aldrig hotat Armenien.
2021-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2021-10-29
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick