Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från vindsförrådet.


Höst

så lekande lätt

som med en fjärils kroppsspråk

falla höstlöven




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-12 09:40



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Trevligt med en haiku från
din penna eller dator rättare sagt.
2021-10-14

  Monika A Mirsch VIP
Din haikudikter tonar ut över vår sjö (i svensk Finland) Tack!
2021-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku, ser bilder för min inre syn.
2021-10-13

  Minkki VIP
vilken tur att det finns ett vindsförråd,
fin haiku
2021-10-12
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick