Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vandringsalbatrossen kan bli över 70 år och hinner ju då flyga runt vår jord många tusen varv och är inte alls rädd för globaliseringen som ju tydligen ännu skrämmer många människor.


Globalisering

En åldrig albatross över en ocean

flög snabbt med en gammal orkan

sitt tiotusende varv runt vårt klot

men kände alls inget hot

var ju vid globalisering så van!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-21 19:16



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
En riktig globetrotter
2023-01-29

    Sefarge VIP
Betänkvärd skrivelse även som Limerick
från en klok"Limerick"! Tänk så liten
varelse kan färdas med sol vind o
vatten samt lite föda o vila
däremellan!
;)

2023-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Fascinerande fågel.
Globaliseringen tar jag avstånd från.
2023-01-21
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick