Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med denna dikt önskar den pensionerade läkaren varna snöskoterkörande ungdomar för att köra för nära björniden.


Väck ej den björn som sover

En stor björn vid den vackra sjön i Kall

väcktes av en väldig avgasknall

for upp ur idet

röt villt från videt

en skoterförares saga var all!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-14 12:53



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja uti BJÖRNENS TRAKT
alltid vara på sin vakt
den inte störa
ej ställa till röra
hålla dess vila intakt!!!



2022-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Det gäller att se sig för
och noga välja var man kör.
2022-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Det är vi som inkräktar på deras territorium.
2022-11-14
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick